VELKOMMEN TIL VISNING!

Mandag 13. desember kl. 15.30-16.30.
Adresse: Kjonebråten/Huldreveien.

REKKEHUS TYPE A:
147 KVM

Et flott rekkehus på 3 etasjer med 4 soverom, 2 bad og deilig markterrasse.

Rekkehus type A er en flott, innholdsrik
bolig med med 4 soverom. Den hyggelige inngangssonen til boligen ligger i plan 1.
I den flislagte entreen finner du det ene av boligens to bad. Etasjen rommer også et flott soverom på 12 kvm, eget vaskerom og et ekstra rom til disposisjon.

I plan 2 ligger den romslige, lyse oppholdssonen – en åpen kjøkken- løsningen med spiseplass og stue med peisovn og utgang til en fin markterrasse. Her er alt tilrettelagt for de solfylte dagene og hyggelige grillkvelder.

Plan 3 rommer det tiltalende, flislagte
hovedbadet og tre soverom. Hovedsoverommet er på hele 17,6 kvm med mulighet for walk-in-closet.

REKKEHUS TYPE B:
147 KVM

Flott rekkehus på 3 etasjer med 2 stuer, 4 soverom, 3 bad/WC, balkong og markterrasse.

1. etasje inneholder stue, soverom, bad, vaskerom, gang, bod, bod under trapp og disponibelt rom. Fra stuen er det utgang til markterrasse og hageareal.

Inngangspartiet til denne typen rekkehus ligger i 2. etasje. Etasjen inneholder entré/gang, separat wc, kjøkken og stue med utgang til solrik balkong.

3. etasje inneholder gang, bad og tre gode soverom Hovedsoverommet er på hele 16,9 kvm med mulighet for walk-in-closet.

REKKEHUS TYPE C:
127 KVM

Moderne rekkehus over 3 etasjer med
4 soverom, 2 bad/WC, 2 stuer, samt både takterrasse og markterrasse.

Inngangspartiet i denne rekkehustypen ligger i 1. etasje. Her finnes entré/gang, separat wc, bod under trapp, kjøkken og stue med utgang til markterrasse og hageareal.

Tiltalende innvendig trapp opp til 2. etasje, hvor du finner et lekkert flislagt bad samt tre soverom. Hovedsoverommet er på hele 16,9 kvm med mulighet for walk-in-closet.

3. etasje inneholder ytterligere et soverom samt stue med utgang til en takterrasse på ca. 18,8 kvm. Her kan du virkelig nyte ettermiddager og sene sommerkvelder.

REKKEHUS TYPE D:
129 KVM

Flott rekkehus over 3 etasjer med 4 soverom, 2 bad/WC, 2 stuer, samt både takterrasse og markterrasse.

Inngangspartiet til denne rekkehustypen ligger i 1. etasje. Her finnes entré/gang, separat wc, bod under trapp, kjøkken og stue med peisovn. Her er også utgang til sydvendt markterrasse og hageareal.

2. etasje finner du et lekkert flislagt bad samt tre soverom. Hovedsoverommet er på hele 17,6 kvm med mulighet for walk-in-closet.

3. etasje inneholder ytterligere et soverom samt rommelig stue med utgang til den sydvendte takterrassen på ca.16,4 kvm, med utsikt mot de hyggelige tunene i Edelløv.

REKKEHUS TYPE E:
98 KVM

Arealeffektivt rekkehus på 2 etasjer med 3 soverom, 2 bad/WC, stue og deilig markterrasse.

1. etasje inneholder entré/gang, separat wc, bod under trapp, åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til markterrassen.

2. etasje inneholder et pent flislagt bad samt tre soverom. Hovedsoverommet er på hele 16,9 kvm med mulighet for walk-in-closet.

INTERESSERT?

På Edelløv skal du merke at det er en Solon-bolig du trer inn i. Det er de små detaljene som hever en bolig fra fin til flott.

Meld din interesse her, så holder våre meglere deg løpende oppdatert om visninger og salgsstart.

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Tom Z. Bliksmark
Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder
Lene Helland Markegård
Eiendomsmegler